Prohledat tento blog

úterý 21. dubna 2015

Pozvánka na letní tábor s výukou angličtiny

Vážení přátelé, drazí čtenáři,

omlouvám se za trochu "off-topic" téma, ale dovolte mi pozvat Vás a především Vaše děti na některý z tradičních letních táborů s výukou angličtiny, pořádaných jazykovou školou JS FAN, ve které v současné době pracuji na postu zástupkyně ředitelky. 



JS FAN je pražská jazyková škola s mnohaletou tradicí, zaměřující se především na výuku cizích jazyků u dětí. Většinu našich služeb tvoří kurzy angličtiny pro předškolní a školní děti, výuka angličtiny přímo v mateřských školách, doučování školní angličtiny a konverzační kurzy pro děti. Pořádáme ale také kurzy pro dospělé a jsme schopni své studenty individuálně připravit na jazykové zkoušky z angličtiny všech úrovní.

Podstatnou část naší činnosti tvoří také letní tábory s výukou angličtiny, které letos pořádáme již 8. rokem. V naší nabídce se letos nachází týdenní letní tábor s angličtinou v Rokytnici nad Jizerou, několik turnusů příměstských táborů s angličtinou a bruslením v pražských Běchovicích a několik turnusů příměstských táborů s angličtinou na pražském Chodově. Všechny tábory jsou určeny dětem od 4 do 12 let.

V rámci týdenního letního tábora nás letos čeká celotáborová hra na téma "Cesta do pravěku". Tábor je koncipován tak, že se v dopoledních hodinách děti věnují výuce angličtiny, probíhající hravou formou (v závislosti na počasí venku) a dopoledne soutěží v rámci celotáborové hry. Všechny odpolední aktivity a soutěže jsou přitom koncipovány tak, aby do nich byla zapojena angličtina a témata, probíraná na dopolední výuce. Děti se také mohou těšit na bohatý doprovodný program, tvořený například karnevalem, večerní hrou, výletem, táborákem nebo tradiční "poutí" (sbírání bodů v rámci soutěží na stanovištích a následný nákup sladkostí a odměn u stánku). 

Oba dva příměstské tábory (Chodov, Běchovice) jsou opět vedeny tak, aby se děti v dopoledních hodinách věnovaly výuce angličtiny. Rozdíl mezi těmito dvěma tábory nastává v odpoledním programu. Zatímco v Běchovicích se děti odpoledne věnují bruslení na in-line bruslích, zpestřené o karneval či pouť, na Chodově je čeká různorodý program zahrnující rukodělné činnosti, návštěvu Hasičské stanice, výlet do pražské ZOO či návštěvu Toulcova dvora, zpestřenou o doprovodný program. 

Více informací najdete na našich webových stránkách nebo na facebooku. Případné dotazy můžete směřovat přímo sem, na facebook nebo na email lucie.prokopova@jsfan.cz 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Srí Lanka - země buddhismu, čaje a kokosů

Cestu na Srí Lanku jsem "plánovala" už od roku 2014, kdy jí navštívila kamarádka, z jejíhož popisu jsem byla úplně unešená. Rok co...